DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya

DOP
DOP Formatge de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Formatge de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Formatge de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya

DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya

Llet fresca de vaca frisona i maduració tradicional

Al Pirineu, concretament a l’Alt Urgell i la Cerdanya, s’hi elaboren els formatges de la DOP Alt Urgell i la Cerdanya amb llet fresca de vaca frisona. Els reconeixem per la textura tendra, cremosa i el sabor suau i equilibrat. La seva maduració tradicional afavoreix que es desenvolupin aromes amb notes de fruita seca, molsa i bolets.

Zona de producció i elaboració: comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Característiques: formatge elaborat exclusivament amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita. La pasta és de color crema o marfil, de textura tendra i cremosa, d’aroma dolça i penetrant, de gust franc, suau, agradable i molt característic. Té l’escorça natural de color marró clar.

C. Sant Ermengol, 37
La Seu d'Urgell - 25700
Tel. +34 973 35 02 66
formatge@dop-alturgell-cerdanya.com

Cadí SCCL

Sant ErmengoL, 37
La Seu d’Urgell - 25700 (Lleida)
Tel. +34 973 35 00 25
cadi@cadi.es

Visita'ns

Notícies

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto