Dilluns 8 de setembre, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona va acollir la XXIV Gala Catalunya Aixeca el Teló, una gran festa del teatre i la cultura catalana on no van faltar els productes agroalimentaris de qualitat. La Federació Catalana DOP-IGP hi va ser present per segon any consecutiu, col·laborant amb Adetca i els Teatres Públics de Barcelona —Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya, Mercat de les Flors i Gran Teatre del Liceu— en la presentació de la temporada teatral 2025-26.
Durant l’acte, la Federació va instal·lar una parada amb productes dels consells reguladors que en formen part i va oferir un refrigeri amb aliments amb segell de qualitat: DOP Les Garrigues, DOP Siurana, DOP Oli Terra Alta, DOP Oli del Baix Ebre – Montsià, Oli de l’Empordà, DOP Avellana de Reus, Pa de Pagès Català i formatges de l’Alt Urgell i la Cerdanya. D’aquesta manera es va posar de relleu la relació entre cultura i gastronomia i va celebrar l’èxit del teatre català, que per segon any consecutiu ha superat els 3 milions d’espectadors a les sales de Barcelona, assolint un nou rècord històric.