DOP Les Garrigues

DOP
DOP Les GarriguesDOP Les GarriguesDOP Les GarriguesDOP Les GarriguesDOP Les Garrigues

DOP Les Garrigues

La primera Denominació d’Origen alimentària reconeguda a l’Estat (1975)

Som a la DOP Les Garrigues, la més antiga de l’Estat. Aquest és un dels territoris amb més tradició i excel·lència en l’elaboració i comercialització de d’oli d’oliva verge extra de la varietat arbequina. I, sens dubte, aquesta zona de producció és, sobretot, cultura i tradició.

Zona de producció i elaboració: la conformen els termes municipals de la comarca de les Garrigues i els del sud del Segrià i els de l’Urgell.

Varietats: arbequina

Característiques: oli d’oliva verge extra afruitat d’oliva fresca, verda o madura, en què destaquen els atributs amarg i picant de forma notòria i equilibrada, amb aromes complementàries que recorden la fulla, l’ametlla, el tomàquet i la carxofa. Quan l’oliva és més verda, es manifesten més intensament els atributs amarg i picant.

Complex La Caparrella, 97, 1a planta
Lleida - 25192 (Lleida)
+34 973 28 04 70
olidoplesgarrigues@olidoplesgarrigues.com

Notícies

Notícies

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto