El ‘Gust de Lleida’ projecta el territori al Gastronòmic Fòrum Barcelona 2025

3.11.2025

Del 3 al 5 de novembre, el Gastronòmic Fòrum Barcelona ha acollit l’espai ‘Gust de Lleida’, on s’ha posat en valor la riquesa agroalimentària de les terres lleidatanes. Entre els participants, hi han estat representants de consells comarcals, presidents de DOP i IGP i productors, destacant el compromís del territori amb la promoció del producte de proximitat, sostenible i de qualitat. Amb més d’una cinquantena de productors de les comarques lleidatanes, el Pirineu i l’Aran, el ‘Gust de Lleida’ ha confirmat la seva capacitat de posar el territori al mapa gastronòmic nacional i internacional, combinant tradició, innovació i excel·lència en cada producte.

Al llarg dels tres dies, la inicitiva ha promogut productes emblemàtics del territori, com el torró d’Agramunt i els formatges de la DOP Alt Urgell i Cerdanya, i l'oli de la DOP Les Garrigues, que ha ofert tastos de l’oli verge extra de la nova campanya. El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, va participar en una sessió institucional dins l’espai Rebost de Catalunya, conduïda pel xef i comunicador Pep Nogué, que va incloure un tast gastronòmic amb productes locals. Verdú va recordar que els objectius de futur del ‘Gust de Lleida’ passen per ampliar la xarxa de productors, reforçar la formació i la innovació, i consolidar la presència nacional i internacional com a referent de qualitat i sostenibilitat. (Foto: DOP Les Garrigues)

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto