Enlairem les DOP-IGP Catalanes. Una Calçotada al cel amb la IGP Calçot de Valls.

28.07.2023

La IGP Calçot de Valls posa punt i final a la temporada de calçots amb una 'calçotada al cel' al Pla de Santa Maria (Alt Camp) on s’han realitzat vols captius amb el nostre globus aerostàtic.
A l’acte hi ha participat la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol, el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, i el president de la IGP Calçot de Valls, Dalmaci Clofent, entre altres representants polítics i de la Federació Catalana DOP-IGP.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto