Valls celebra el primer Fòrum de la Calçotada

8.05.2025

Dijous 8 de maig, Valls va inaugurar el primer Fòrum de la Calçotada amb una conferència a càrrec del gastrònom català i director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. L’esdeveniment, que vol posar en valor la calçotada des d’una perspectiva gastronòmica, científica, econòmica i sostenible, va continuar l’endemà amb sis taules rodones celebrades a la Biblioteca Popular de Valls. Durant la seva intervenció, Massanés va destacar que la calçotada perfecta no existeix de manera única, sinó que hi ha tantes calçotades perfectes com persones i moments, i va posar l’accent en la importància d’entendre tot el sistema que envolta aquest àpat, incloent-hi el qui el consumeix. Durant l’acte inaugural, Josep Maria Rovira, president de la Cambra de Comerç de Valls, va destacar la importància del fòrum per definir com hauria de ser la calçotada del segle XXI i per consolidar Valls com a capital d’aquesta tradició. El Fòrum va ser impulsat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i les Cambres de Tarragona, Reus i Tortosa, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Valls, la IGP Calçot de Valls, la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme. (Fotografia: IGP Calçot de Valls)

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto