El passat 6 de juny va tenir lloc la segona edició del Tasta Lleida, en el marc de la Nit Oberta de la Zona Alta de Lleida. L’acte esdevenir un punt de trobada entre sabors, territori i productors, posant en valor la riquesa gastronòmica de casa nostra. La jornada de tastos estava pensada per reivindicar els productes amb segell de qualitat i origen, com les DOP, IGP i la Producció Integrada, autèntics símbols del nostre patrimoni alimentari. L’acte va ser organitzat conjuntament per la DOP Les Garrigues, la DOP Pera de Lleida, la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i la IGP Torró d’Agramunt. Pel que fa al vins ho va participar la DO Costers del Segre. Amb més d’una dècada de trajectòria, la Nit Oberta de la Zona Alta de Lleida s’ha convertit en una cita imprescindible per a la ciutat: una vetllada on el comerç local es posa en el centre, obrint les portes més enllà de l’horari habitual per oferir promocions, experiències i una manera diferent de viure el barri. (Foto: Promoció Econònica Diputació de Lleida)
Tasta Lleida, una mostra dels sabors amb DOP IGP
6.06.2025