Representats de l'agricultura i la qualitat alimentària d'Europa coneixen el territori i els productes catalans

23.10.2025

L'endemà de la Segona Reunió Plenària Anual d’AREPO, el 23 d’octubre representants de l’agricultura i de la qualitat alimentària de tota Europa van participar en una jornada de descoberta del territori i dels productes amb indicació geogràfica protegida (DOP i IGP) catalans. Els participants van visitar una finca d’avellaners de la DOP Avellana de Reus i el Molí Baix Camp Unió de Mont-roig, dins la DOP Siurana, per conèixer de prop el treball, el paisatge i la passió que hi havia darrere d’aquests productes d’excel·lència.

La iniciativa, organitzada per la Federació Catalana DOP-IGP va tenir com a objectiu reforçar la col·laboració europea en defensa de la qualitat i l’origen. Durant la jornada, els assistents van poder participar en un tast d’olis d’oliva verge i degustar una selecció de productes amb segell de qualitat elaborats pel xef Francesc Blanch, de Deviteca Espai Gastronòmic.  Aquesta jornada va ser una oportunitat única per mostrar el potencial del sector agroalimentari català i reforçar la presència de les DOP i IGP de Catalunya a l’escena europea, posant en valor la qualitat, l’origen i la tradició dels nostres productes.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto