Les DOP i IGP catalanes s'expliquen en el número 6 de la revista Fires Catalanes

25.07.2025

El darrer número de la revista digital Fires Catalanes dedica un article destacat a les Denominacions d’Origen Protegides (DOP) i les Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP) de Catalunya, posant en valor la importància d’aquests segells de qualitat per als productes agroalimentaris catalans. L’article ressalta com les DOP i les IGP contribueixen a preservar la identitat gastronòmica i cultural del territori, alhora que impulsen la dinamització econòmica de les zones productores.

Aquesta publicació s’emmarca en l’estratègia de la Federació d’Entitats Feriants de Catalunya (FEFIC) per promoure la visibilització i reconeixement dels productes de qualitat en fires i mercats arreu del país. El número 6 de Fires Catalanes està disponible en format digital i ofereix, a més d’aquest article, diversos continguts relacionats amb el món de les fires i la gastronomia catalana.

Consulta la revista des d'aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto