La Llonganissa de Vic, protagonista del programa gastronòmic 'Qui cuina avui?'

17.07.2025

La Llonganissa de Vic, un dels productes amb Identificació Geogràfica Protegida (IGP) més reconeguts del país, va centrar el programa Qui cuina avui? emès el passat 17 de juny a la Xarxa de Comunicació Local. El format, conduït per la periodista Clara Tena i enregistrat al Mercat de la Boqueria de Barcelona, està dedicat a la divulgació de receptes senzilles i ràpides, tot posant en valor els productes de proximitat i la cuina catalana.


En aquesta ocasió, el programa va comptar amb la participació d’un representant de la IGP Llonganissa de Vic, que va introduir el producte i va destacar-ne les qualitats i singularitats. La cuinera Susanna Aragón va ser l’encarregada d’elaborar la recepta, acompanyada de la xef i estilista gastronòmica Eva Hausmann, convidada especial del capítol. El plat escollit per a l’ocasió van ser uns dumplings farcits de Llonganissa de Vic, una proposta creativa que fusiona la cuina catalana amb tocs d’inspiració asiàtica, i que posa en relleu la versatilitat d’aquest embotit tradicional. Amb aquest episodi, Qui cuina avui? continua amb la seva aposta per promocionar el producte local i donar veu a elaboradors i cuiners de tot el territori, mostrant com la gastronomia catalana pot reinventar-se sense perdre les arrels.

+ Mira el programa des d'aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto