Aquest cap de setmana passat, productes catalans amb segell de qualitat DOP-IGP van participar a la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona. Dissabte 14 de juny, la cadena de supermercats va organitzar la fira al seu centre d’Altafulla, amb una assistència de 2.000 persones. Un total de 23 petits productors i cooperatives agroalimentàries de les comarques del Camp de Tarragona i d’altres zones de Catalunya van donar a conèixer els seus productes amb l’objectiu de fomentar la visibilitat i afavorir el consum d'aliments de qualitat.
La fira va ser inaugurada pel primer tinent d’alcaldia i regidor de Comerç d'Altafulla, Tomàs Serra. També hi van assistir, Gerard Pujol, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana DOP-IGP i president de la DOP Pera de Lleida; la vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, Montse Castellarnau; Jaume Boada, Cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat a Tarragona; i el Membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Joan Josep Raventós.
Aquesta va ser la vuitena edició de la Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona i la primera de les que tindran lloc enguany. Al mes de setembre i d’octubre està previst la celebració de dues Fires més a Barcelona i a Caldes de Montbui. Oportunitat per conèixer marques de referència Caprabo va presentar a Altafulla una àmplia varietat de productes de proximitat de les comarques del Camp de Tarragona. Entre la llista dels 23 participants en aquesta edició, es troben algunes de les principals marques de referència.