La DOP Siurana tanca el curs amb un tast d’olisen el marc del projecte 'No tots els olis són iguals'. Els estudiants de cuina, sommelleria, direcció en restauració i FPO Dual de l’Escola de Restauració Grameimpuls, ubicada al Campus de l’Alimentació de Torribera a Santa Coloma de Gramenet, han participat en la darrera sessió del programa de tast 'No tots els olis són iguals' del curs 2024-2025. L’activitat ha estat impartida pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Siurana.
Durant la sessió, els alumnes han pogut aprofundir en el coneixement dels atributs organolèptics de l’oli d’oliva verge extra i posar en pràctica els continguts apresos a les classes teòriques. La iniciativa ha despertat un gran interès entre els joves, que han assistit molt motivats i amb ganes d’aprendre a identificar les característiques de qualitat d’un oli amb DOP. Aquest tast ha servit per complementar la formació tècnica dels futurs professionals de la restauració, posant en valor la importància del producte de proximitat i de qualitat certificada dins la cuina i el servei. Amb accions com aquesta, la DOP Siurana continua contribuint a difondre la cultura de l’oli i a fomentar l’excel·lència gastronòmica des de la base educativa. (Foto: DOP Siurana).
La DOP Siurana tanca el curs amb un tast d’olisen el marc del projecte 'No tots els olis són iguals'
20.07.2025