La DOP Siurana participa en la jornada sobre sostenibilitat a Fira Reus

18.11.2025

El Consell Regulador de la DOP Siurana ha participat recentment en la jornada “Sostenibilitat en la indústria agroalimentària com a motor de la competitivitat”, celebrada al Hub Foodtech & Nutrition de Fira Reus durant aquest mes de novembre.

L’acte va posar en relleu la importància del cultiu de l’olivera com a activitat agroalimentària de valor afegit, destacant la seva contribució a la sostenibilitat a través de l’absorció de grans quantitats de CO₂. Durant la jornada, els assistents van poder degustar l’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana, una oportunitat per valorar la qualitat i l’autenticitat del producte mentre es reflexionava sobre les bones pràctiques i les innovacions sostenibles dins del sector agroalimentari. (Foto: DOP Siurana)

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto