La DOP Oli Terra Alta brilla a la 10a edició del GastroPirineus a La Molina

9.04.2025

Els dies 7 i 8 d’abril, La Molina es va convertir en l’epicentre de la cuina de muntanya amb la celebració del GastroPirineus 2025, que enguany va viure la seva 10a edició amb una programació plena de talent, tradició i producte de qualitat. En aquest escenari d’excel·lència gastronòmica, la DOP Oli Terra Alta va tenir un paper destacat, representant el valor dels olis d’oliva verge extra de la comarca i reafirmant el seu protagonisme dins la cuina catalana. La DOP va participar activament en l’esdeveniment, tant en les demostracions culinàries com en els tastos i ponències, on el seu oli es va posar en valor com a ingredient clau en l’alta gastronomia i com a símbol d’arrelament i identitat territorial. Cuiners, professionals del sector i públic assistent van poder conèixer de primera mà les característiques organolèptiques i el procés d’elaboració d’aquest producte de qualitat reconeguda. En un certamen que va comptar amb figures de primer nivell com Joan Roca, Oriol Balaguer o Iñaki Aldrey, l’oli de la Terra Alta va saber fer-se un lloc entre les propostes més rellevants del programa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto