Un grup d’estudiants de cuina alemanys ha participat en una immersió gastronòmica dedicada a la cuina catalana, gràcies als seminaris organitzats per PRODECA i la Delegació del Govern de la Generalitat a Alemanya. Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia per posicionar Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Durant les sessions, un dels protagonistes destacats ha estat l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida (DOP), amb representació de les cinc DOP catalanes: Siurana, Les Garrigues, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà. Amb aquesta iniciativa, es busca no només difondre la riquesa culinària de Catalunya, sinó també establir llaços amb futurs professionals de la gastronomia a Alemanya, fomentant així el coneixement i l’apreciació dels productes i plats catalans a nivell internacional. Aquestes activitats reforcen l’estratègia de promoció internacional de la gastronomia catalana, posicionant Catalunya com una referència culinària a nivell mundial.
Futurs xefs alemanys s’endinsen en la cuina catalana i descobreixen els olis d’oliva verge extra amb DOP
12.04.2025