Èxitde les Jornades Gastronòmiques El Pota Blava (IGP) i la Carxofa del Prat

25.04.2025

El Prat de Llobregat ha viscut aquest mes d’abril una de les edicions més participatives i saboroses de les Jornades Gastronòmiques El Pota Blava · Carxofa del Prat, que han reunit cuina de qualitat, producte de proximitat i orgull del territori. Durant tot el mes, una vintena de restaurants han ofert menús especials i plats elaborats amb els dos emblemes gastronòmics locals: el gall Pota Blava reconegut amb una Identificacio Geogràfica Protegida i la Carxofa del Prat. Els establiments han demostrat un cop més la seva creativitat amb receptes que han combinat tradició i innovació, des de guisats clàssics fins a propostes d’alta cuina que han sorprès als comensals. Els caps de setmana han estat especialment animats gràcies a les activitats paral·leles organitzades per l’Ajuntament i entitats locals: tastos populars, tallers de cuina, visites guiades a granges de Pota Blava, així com mercats de producte fresc i ecològic. Les Jornades tanquen l’edició d’enguany amb un balanç excel·lent i la mirada posada a continuar creixent i innovant en futures edicions.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto