Del 7 al 17 de juliol, un grup de vint alumnes del Colegio Superior de Gastronomía i de l'Escola Mexicana de Sommeliers ha participat en una formació especialitzada a Catalunya sobre vins catalans i olis d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida (DOP). Aquesta activitat s’emmarca en la campanya ‘Som Catalan Food’, impulsada per Prodeca i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Mèxic i a l’Amèrica Central, amb el suport de la Federació Catalana DOP - IGP. Els participants han tingut l’oportunitat de conèixer en profunditat les cinc DOP catalanes d’oli d’oliva: DOP Les Garrigues, DOP Oli Terra Alta, DOP Siurana, DOP Oli del Baix Ebre – Montsià i DOP Oli de l’Empordà. El programa formatiu també ha inclòs mòduls sobre la dieta mediterrània, el sistema de denominacions d’origen, la rebosteria catalana i les tècniques culinàries d’avantguarda, amb sessions teòriques i pràctiques a càrrec de professionals del sector. ‘Som Ca20
Estudiants mexicans s’especialitzen en vins i olis catalans en el marc de ‘Som Catalan Food’
7.07.2025