El 'QuintoTapa' celebra la seva 18a edició amb protagonisme del Pollastre Pota Blava amb IGP

27.11.2025

Del 27 de novembre al 14 de desembre, El Prat de Llobregat viu la festa gastronòmica del QuintoTapa Pota Blava & Carxofa Prat, que enguany celebra la seva 18a edició. Durant dues setmanes, els millors bars i restaurants del municipi es converteixen en parada obligada per als amants del bon menjar, oferint tapes elaborades amb productes de proximitat i de màxima qualitat.

La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pollastre Pota Blava hi té un protagonisme especial, demostrant per què és considerat un dels tresors gastronòmics de Catalunya. Al costat de la Carxofa Prat, els xefs locals creen propostes originals i innovadores que permeten als visitants tastar el millor de la cuina del territori.

El QuintoTapa no només ofereix una oportunitat per gaudir de la gastronomia, sinó també per promoure els productes amb segell de qualitat i reconèixer l’esforç dels productors locals. Els assistents descobreixen la riquesa dels ingredients autòctons i la seva versatilitat a l’hora de preparar tapes creatives i saboroses.
(Foto: Quinto Tapa)

Més informació: www.quintotapa.cat

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto