La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues va tornar a destacar en l’àmbit agroalimentari estatal amb el reconeixement de dos dels seus olis d’oliva verge extra com a referents de qualitat en els Premis Alimentos de España, atorgats pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. L’oli Spelunca, elaborat per la l’ Agrària Espluguense i Secció de Crèdit SCCL, va estar distingit amb el primer premi en la categoria “fruitat madur”. També va estar reconegut amb un accèssit en la mateixa categoria l’oli Les cabanes, produït per la Agrícola Sant Isidre i Secció de Crèdit Juncosa de Les Garrigues, SCCL. El president de la DOP, Enric Dalmau, present a l’acte de lliurament de premis, va remarcar el suport a la qualitat i l’esforç de les cooperatives per portar el nom de les Garrigues i de Lleida arreu. L’acte de reconeixement va comptar amb la presència del subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, qui va voler conèixer de primera mà la tasca que hi ha darrere d’aquests olis guardonats, posant en valor el treball de tot l’equip que ho fa possible. Crespín va transmetre el profund orgull de tenir dos olis amb DOP Les Garrigues reconeguts pel Ministeri i on es va reforçar el nostre compromís amb l'excel·lència i la importància de continuar treballant per oferir productes de la màxima qualitat.
Dos olis amb DOP Les Garrigues entre els millors d’Espanya segons el Ministeri d’Agricultura
12.04.2025