La primera setmana de setembre, la DOP Arròs del Delta de l’Ebre va donar el tret de sortida a la Ruta de la Sega, una iniciativa que celebra la tradició, la cultura i la gastronomia de l’arròs al Delta. Aquesta ruta, que s’allargarà fins a principis d’octubre, proposa als visitants viure de prop tot el procés de la sega i gaudir d’experiències vinculades al món de l’arròs. A més, s'han programat activitats participatives, demostracions tradicionals i tastos gastronòmics que permeten descobrir la riquesa del producte local.
Les primeres jornades es van celebrar el 7 de setembre a Sant Jaume d’Enveja i La Ràpita, seguides el 14 de setembre a Deltebre, el 21 de setembre a L’Aldea i L’Ampolla, el 5 d’octubre a Amposta i finalment el 12 d’octubre a Camarles. La DOP Arròs del Delta de l’Ebre ha jugat un paper actiu en la promoció de la ruta, que posa en valor l’origen i la qualitat dels seus productes mentre acompanya els visitants en aquesta immersió cultural i culinària.
Arranca la Ruta de la Siega en el Delta del Ebro
7.09.2025