La IGP Llonganissa de Vic incorpora un nou elaborador certificat

11.11.2025

El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Llonganissa de Vic ha donat la benvinguda a Agroalimentària de Savassona, SL, que s’incorpora enguany al conjunt d’elaboradors certificats d’aquest producte emblemàtic d’Osona.

Amb la certificació de la seva llonganissa sota la marca Fussimanya, Agroalimentària de Savassona reforça la presència d’empreses compromeses amb la qualitat i l’autenticitat, consolidant encara més la reputació d’Osona com a territori de referència en l’elaboració d’embotits tradicionals d’alta gamma. Cal destacar que l’empresa ja havia format part de la IGP anteriorment, de manera que el seu retorn és motiu de gran satisfacció per al Consell Regulador, que valora molt positivament aquesta reincorporació com a mostra de confiança i de compromís amb els valors de la IGP.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto