La XXI Fira de l’Ametlla de Vilagrassa, celebrada del 19 al 21 de setembre a l'Urgell, va comptar amb una destacada presència del la IGP Torró d’Agramunt. El divendres 19 es va oferir un taller de Barre (una modalitat de gimnàstica inspirada en el ballet i el pilates) combinat amb l’elaboració d’açaí bowls (postres saludables amb una fruita amazònica) decorats amb Torró d’Agramunt, a càrrec de la dietista Marina Solé.
Dissabte 20, el Restaurant Catalunya i l’Hostal del Carme van presentar receptes amb el Torró d'Agramunt, amb la participació del president de la IGP, Fèlix Valero i Bernaus, i de l’alcalde de Vilagrassa, Josep Maria Mor. El diumenge 21, els xefs Arnau París i Àngel Esteve van protagonitzar demostracions de cuina amb plats i postres on el Torró era l’ingredient central. La fira va posar en valor la qualitat i singularitat del Torró d’Agramunt IGP, destacant-lo com un producte essencial de la gastronomia lleidatana.
El Torró d’Agramunt a la XXI Fira de l’Ametlla de Vilagrassa
19.09.2025