DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya

DOP
DOP Mantega de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Mantega de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Mantega de l’Alt Urgell i la CerdanyaDOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya

DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya

Una aroma i un bouquet inimitables

Amb llet recollida diàriament i nata fresca del Pirineu s’elabora la Mantega DOP Alt Urgell i la Cerdanya, madurada amb uns ferments específics que li donaran unes aromes i un bouquet característics i que, d’alguna manera, ens recordaran l’avellana.

Zona de producció i elaboració: comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Característiques: la mantega s’elabora amb nata de llet de vaca de raça frisona pasteuritzada i ferments làctics mesòfils. L’alimentació de les vaques, el clima d’aquestes comarques i el procés d’elaboració i maduració de la mantega confereixen a aquest producte la seva olor i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcids.

Sant Ermengol, 37
La Seu d'Urgell - 25700
+34 973 35 02 66
formatge@dop-alturgell-cerdanya.com

Cadí SCCL

Sant ErmengoL, 37
La Seu d’Urgell - 25700 (Lleida)
Tel. +34 973 35 00 25
cadi@cadi.es

Visita'ns

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto