Enlairem les DOP-IGP: Fira del Gall - IGP Gall del Penedès

20.12.2022

Descarregar vídeo

El 17 i 18 de desembre, la Fira del Gall del Penedès de Vilafranca va celebrar la seva 358a edició. Amb origen a l’edat mitjana, aquest esdeveniment és l’ocasió perfecta per comprar el producte estrella, el Gall del Penedès amb IGP. Durant tot el cap de setmana, es va voler reivindicar i promocionar les cinc varietats de raça de gallines penedesenca, especialment el Gall del Penedès amb IGP, mitjançant l’espai d’exposició Memorial Amadeu Francesch.

En el marc de la Fira, la IGP Gal del Penedès , en col·laboració amb la Federació Catalana DOP – IGP, va portar el globus aerostàtic corporatiu que des del mes de juliol s’enlaira pel territori català per donar a conèixer i promocionar els 22 aliments amb aquests segells europeus de qualitat DOP-IGP.

 

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto